Valkosuklaa juustokakku

Pohja:


175 g dominokeksejä tms.
50 g rasvaa sulatettuna

Täyte:


5 liivatelehteä
200 g valkoista suklaata
0,5 dl sokeria
2 kananmunaa
2 dl kermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Murskaa keksit tasaiseksi. Lisää rasva ja sekoita. Lisää seos leivinpaperin päälle vuoan pohjalle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Vaahdota sokeri ja kananmunat vesihauteessa. Kiehauta vesi kattilassa ja vatkaa kananmunat sekä sokeri kulhossa kiehuvan veden päällä. Sulata suklaata varovasti esim. mikrossa. vaahdota saman aikaisesti kerma toisessa kulhossa. Tämän jälkeen yhdistä vaahdot ja lisää sekoittaen mukaan tuorejuusto ja suklaa. Kiehauta 0.5 dl vettä, purista liivatelehdistä vesi ja liuota ne kiuhuvaan veteen. Lisää liuos täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Hyydytä kakkua kylmässä riittävän pitkään.

Valkosuklaajuustokakkutyttönen
© Copyright Juustokakku.fi