Vadelma-mansikka juustokakku

Pohja:


150 g digastivekeksejä tms.
50 g voita

Täyte:


600 g maustamatonta Philadelphia juustoa
2.5 dl sokeria
4 kananmunaa
1 dl kermaa

Päällinen:


500 g pakastemansikoita ja vadelmia
50 g sokeria
2 dl vahvaa mansikkamehua tms.
9 kpl liivatelehteä

Sulata ensin suklaa ja murkaa keksit. Sekoita ne keskenään ja lisää
tasaisesti vuoan pohjalle.
Laita pohja jääkaappiiin odottamaan.

Sekoita täyteaineet keskenään. Lisää kananmunat yksi kerrallaan. Ota pohja jääkaapista ja kaada täyte sen päälle. Siirrä kakku uuniin n. 175 asteeseen tunniksi. Laita kakku jääkaappiin.
Liota liivatelehtiä viitisen minuuttia kylmässä vedessä ja purista ylimääreiset vedet pois. Lisää mansikat, vadelmat ja mehu kattilaan. Lisää liivatteet kun seos melkein kiehuu. Kun liivate on liuennut kokonaan, anna seoksen jäähtyä hetki. Kaada se sitten kakun päälle ja siirrä jääkaappiin jäähtymään kunnolla.

Vadelma-mansikka juustokakku nainen
© Copyright Juustokakku.fi